Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankaralı 600 daireyi sordu, Turgut Altınok: “Tapuyu çıkarırsa ben istifa edeceğim, çıkarmazsa Yavaş dünyanın en alçak adamı, onun istifa etmesi lazım”

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, “Antalya’da 600 konutunun bulunduğu” iddialarına ilişkin soru soran yurttaşa “Şerefsizlik, iftira ve yalan. Niye yalan konuşuyorsun? Tapuyu çıkarırsa ben istifa edeceğim, çıkarmazsa Mansur Yavaş dünyanın en alçak adamı, onun istifa etmesi lazım” cevabını verdi.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok seçim otobüsüyle Çankaya’da yurttaşları selamladı. Altınok’a AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu eşlik etti. 

Altınok ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu hediye tepsi dağıttı

Kızılay’da yurttaşlarla konuşmak ve hediye dağıtmak için seçim otobüsünden inen Altınok’a ilgi yoğundu. Birçok yurttaş Altınok’la konuşmak, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Altınok, AKP Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu ile birlikte yurttaşlara hediye dağıttı, dağıtılan hediye çantalarının içinde bir adet tepsi, bere ve kitapçık çıktı. 

“Yavaş, tapuyu çıkartırsa ben istifa edeceğim

Bir yurttaşın Altınok’a “Altı değil, 60 değil 600 yüz daire, nasıl olur efendim?” diye soru sormasının ardından Altınok, bu iddiaları yalanlayarak “Şerefsizlik, iftira ve yalan. Merak etme yakında 10 bin de olur o” dedi. 

Aynı yurttaş Altınok’la diyaloğuna devam ederek “Birçok liderin altı tane, on tane, sizin 600 tane. Ablanız da yalanlamadı, ne oldu yani” diye sorması üzerine Altınok, sesini yükselterek konuşmaya başladı:

“Ya niye yalan konuşuyorsun, yalan konuşma. Ben sana diyorum ki evi olan dünyanın en şerefsiz adamı. Tapuyu çıkartırsa ben istifa edeceğim, çıkarmazsa Mansur Yavaş dünyanın en alçak adamı, onun istifa etmesi lazım.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.