Kayda Değer (11 Haziran 2024) – Tarihi görüşme: Erdoğan 18 yıl sonra CHP’de

Editör: Aliye Altınışık

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iade-i ziyaretini gerçekleştirdi. 18 yıl aradan sonra CHP’ye ayak basacak olan Erdoğan ile Özel görüşmesi CHP Genel Merkezi’nde oldu.

Görüşme yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Protokol gereği Cumhurbaşkanı programlarını takip eden ambulans ve itfaiye CHP Genel Merkezi dışında beklerken, Erdoğan’ın doktoru da kendisiyle birlikte içeri girdi.

Kayda Değer’de Gamze Elvan konukları Berk Esen, Göksel Göksu, Gülgün Erdoğan Tosun, Kemal Can, Sezin Öney, Burak Bilgehan Özpek, Edgar Şar ve Tanju Tosun’a tarihi görüşmenin detaylarını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.