Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Derbi ertelendi; öfkeli Galatasaraylılar polisi ve kulüp yönetimini protesto etti

Türk Telekom Arena’da bugün oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisine 3 saat kala İl Spor Güvenlik Kurulu maçı seyircisiz oynatma kararı aldı. Karardan kısa süre sonra İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kulüplerin yetkilileri arasında yaşanan görüşmeler sonucunda karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.

Seyircisin oynama ve erteleme kararı stat içindeki ve dışındaki Galatasaraylı taraftarları öfkelendirdi. Taraftarlar hem Galatasaray yönetimini hem de emniyet güçlerini protesto ederken “Emniyet dışarı!” diye tezahürat yaptı.

Yaşananlar hem stat içinden hem de dışından Periscope’dan canlı yayınlandı. Video Mesutluk ve Hasan adlı Periscope kullanıcılarının yayınlarından derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.