Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul’da metrobüs yangını Periscope’dan canlı yayınlandı

Bugün İstanbul’un en önemli toplu taşıma araçlarından olan bir metrobüs Topkapı Cevizlibağ mevkiinde yandı. Saat 16:30 sularında meydana gelen yangın kısa sürede büyürken, yaşanan patlamalar korkuyu daha da arttırdı. Patlamaların metrobüsün lastiklerinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. İBB’den yapılan açıklamaya göre, yangın motor arızası nedeniyle tamire götürülen boş metrobüste çıktı. Korkutan yangından ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak yangına ve patlamalara rağmen araç trafiğin geç kesilmesi dikkat çekti; İstanbullular faciadan ucuz kurtuldu.

Mehmet (@m_esen) ve Sadece V (@1SadistAdam) adlı Periscope kullanıcıları yangın ile ilgili canlı yayın yaptı. Video bu yayınlardan derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.