Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Copa America finalinde penaltı kaçıran Messi milli takımı bıraktı; işte o penaltı

Copa America 2016’yı Şili kazandı. Dün Arjantin ile Şili arasında ABD’nin New Jersey eyaletinde oynanan final maçında hem 90 dakika hem de uzatmalarda gol olmayınca maç penaltılara gitti. Arjantin’in ilk penaltısını kullanan ve topu dışarıya atan Messi, Şili’nin 4-2 kazanması ardından gözyaşlarına boğuldu.

113 kez Arjantin formasını giyen 29 yaşındaki Messi, “Bana göre değil. Benim için milli takım bitti. Elimden gelen her şeyi yaptım, şampiyon olamamız acıtıyor beni” diyerek Arjantin Milli Takımı’na veda etti.

Messi, 531 kez giydiği Barcelona formasıyla tam 453 gol attı. La Liga’da en çok gol atan futbolcu ünvanına sahip olan Messi tam 5 kez yılın en iyi futbolcusu seçildi.

İşte Messi’nin karçırdığı penaltı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.