Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Darbe girişimi futbolu da vurdu: Mario Gomez Türkiye’ye veda etti

Beşiktaş’in gol kralı Alman Milli Takımı’nın golcüsü Mario Gomez, Türkiye’deki futbol hayatını sonlandırdığı açıkladı.

18:30’da resmi Twitter hesabından paylaştığı mesajda “Beşiktaş taraftarlarına kişisel bir şey açıklamalıyım” diyen Gomez, Facebook sayfasına verdiği linkte İngilizce ve Almanca olarak şu açıklamayı yaptı:

Çok düşünmem gereken zor bir karar oldu. Beşiktaş taraftarına bizzat açıklamalıyım ki, benim için ne kadar zor bir karar olsa da muhteşem bir kulüpte, harika taraftarın önünde ve özel bir statta artık futbol oynamayacağım. Bunun tek nedeni politik! Bunun dışında, spor veya başka hiçbir nedeni yok. Nedeni sadece son birkaç günde yaşananlar. Umarım bunu anlarsınız! Kulübe, taraftarlara ve ailemle benimle birlikte olan tüm insanlara teşekkür ederim; muhteşem günler geçirdik. Şampiyonlukla taçlandırdığımız harika bir yıl oldu. Umarım bu politik sorunlar barış içinde sonlandırılır. Bu durumda tekrar Beşiktaş için oynamak harika olur. Kulüp ve ülke kalbimde büyüdü. Tekrar görüşebilmek ümidiyle.

Çok teşekkürler

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.