Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP’nin “Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi”ne yoğun ilgi (Periscope yayını)

15 Temmuz darbe girişimine karşı CHP’nin çağrısıyla gerçekleştirilecek “Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi”ne yoğun ilgi görüyor. Saat 18:00’de başlayacak olan miting alanı saat 16:00’dan itibaren dolmaya başladı.

Sabah saatlerinde Taksim Meydanı’nın etrafı çelik bariyerlerle kapatıldı, saat 14.00’de meydanda araç trafiği durduruldu. Özel harekat polislerinin de görev yaptığı meydanda geniş güvenlik önlemleri alındı. Miting öncesi toplananlar meydanda yapılan anonslarla çıkartıldı, ardından polis köpeklerle meydanda arama yaptı.

Video Siynem Kolcuoğlu (@siynemfb) adlı Periscope kullanıcının Taksim Meydanı’ndan saat 16:15’de yaptığı canlı yayından derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.