Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bülent Arınç: “15 Temmuz’dan sonra OHAL gerekliydi. “

Medyascope.tv’nin özel yayınında siyasi gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bülent Arınç, 15 Temmuz darbe girişimi  ve sonrasında ilan edilen OHAL ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arınç: 15 sene devam eden olağanüstü hali kaldırmış bir hükümetimiz var ama 15 Temmuzdan sonra bu gerekliydi. Şimdi böyle bir darbe girişimine teşebbüs eden bir ordunun üzerine gidilerek tedbir alınmasında bir yarar gördüm. Önceliği şuna vereceğiz: Silahlı teşebbüse katılanlar, buna yataklık edenler, yargının içinde hükümetin elini kolunu bağlamak isteyenler…Bir kaç tane daha stratejik kurul var. Bir zamanlar Bank Asya’ya para yatırmış olanlar, okullarına giden veliler tutuklanırsa bu tepki haline getirir. bu yargının işine zorlaştırabilir şeklinde konuştu

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.