Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bülent Arınç: “Türkiye’deki herkes bu harekete (Gülen Cemaati) sempati duyduysa bile bu sempati boşa gitmiştir.”

Medyascope.tv’de Ruşen Çakır’ın özel yayın konuğu olan Bülent Arınç, 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye’deki siyasi gelişmeler konusunda önemli açıklamalarda bulunuyor. Gülen cemaati konusunda açıklamalarda bulunan Arınç: “Ben bu 40 yıl içerisinde siyaseten  hiç bir şey kazanmadım, onlara da güç vermedim. Maddi karşılık olarak 40 yıldır onlardan bir şey almadım, hiç bir şey de vermedim. Türkçe olimpiyatlarına gittim. benim bu cemaatle siyasi ve maddi ilişkim olduğunu söyleyemezler. Ben temiz bir adamım” 15 Temmuz gecesi yaşananlardan sonra “Türkiye’deki herkes bu harekete sempati duyduysa bile bu sempati boşa gitmiştir.” dedi.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.