Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu: “Teröre karşı hep birlikte mücadele ediyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu dün Artvin’de saldırıya uğramıştı. Gece Ankara’ya dönen Kılıçdaroğlu Esenboğa Havalimanı’nda partililer tarafından karşılandı.

Açıklamalarında birlik olmaya vurgu yapan Kılıçdaroğlu şöyle açıklama yaptı: “Bu atmosfer güzel bir atmosfer. En azından teröre karşı hep birlikte duruyoruz. Birlikte mücadele ediyoruz. Buraya gelen arkadaşlarıma, telefon eden bütün siyasi parti genel başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, meslek kuruluşlarına, hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hep beraber olacağız, hep birlikte olacağız ve Türkiye’yi aydınlığa taşıyacağız.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.