Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hillary Clinton sağlık problemi nedeniyle 11 Eylül törenlerini terk etti (video)

Kasımda yapılacak ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’nin adayı Hillary Clinton yaşadığı sağlık problemi nedeniyle bugün New York’ta gerçekleşen 11 Eylül anma törenlerini terk etti. Son aylarda ABD medyasında sıkça dillendirilen “Hillary Clinton hasta” iddialarının gölgesinde yaşanan olay ülke gündemine damgasını vurdu. 69 yaşındaki Clinton’ın törende bayıldığı yönünde iddialar olmasına rağmen, kampanya sözcüsü olayı “vücut ısısının fazla yükselmesi nedeniyle kendisini iyi hissetmedi” diyerek açıkladı.

Korumalarının yardımıyla zorlukla ayakta durabilen Clinton’ın törenlere yakın bir yerde yaşayan kızı Chelsea’nin evine giderek dinledi. Bir müddet sonra tekrar dışarı çıkan Clinton, etrafta bekleyen hayranlarına ve medyaya “Çok güzel bir gün” diyerek el salladı; ancak sağlığı ile ilgili sorulara cevap vermedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.