Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaraylılar tezahürat yaparak Vodafone Arena’ya geldi (Periscope yayını)

Dört büyüklerin oynadığı derbilerde deplasman taraftarına yönelik 5 yıldır uygulanan yasak bugün fiilen sona erdi. Vodafone Arena’da bu akşam 20:00’de Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak 016-17 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun ilk derbisine 3 saat kala Galatasaraylılar tezahürat yaparak stada geldi. Daha önce açıklandığı üzere saat 16.00 civarında Taksim Gezi Parkı yanındaki toplanma alanına giden Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de saat 16.30’dan itibaren taraftarların önünde stada yürüdü. Emniyet güçleri yoğun güvenlik önlemi alırken, daha önce yaşanan şiddet olayları tekrarlanmadı.

Video, mesutluk (@MESUTYILDIRIM) adlı Periscope kullanıcısının canlı yayınına aittir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.