Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sokak köpekleri park halindeki otomobili parçaladı

Sakarya’da sürüler halinde gezen sokak köpekleri bir otomobilin ön tarafını parçaladı. Otomobilinin durumunu gören Cem Acar bunun bir hırsızlık olayı olduğunu düşündü. Ancak güvenlik kameralarının kayıtları incelendiğinde olayın asıl nedeni ortaya çıktı.

Yaşananları basın mensuplarına  Cem Acar anlattı:

2

“Akşam sokak köpekleri arabayı parçalamışlar. Herkes şaşırdı. Çünkü enteresan bir olay. Köpeklerden bir tanesi gözcülük yapıyor, bir tanesi elebaşı, yanlarında sekiz köpek var. Belki de dünyada ilk defa böyle bir olay yaşanıyor. Herkes arabada kedi olduğunu zannetti. Görüntülerde kedi yok. Arabayı yaptırdık, kullanmaya devam ediyoruz. 5 bin TL civarı masrafımız oldu. Polis arkadaşlar ‘şikayetçi misiniz’ diye sordular. Şikayetçi olmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. ‘Kimi kime şikayet ediyorum’ diye düşündüm.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.