Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Canlı yayında davetsiz misafirler

Güney Kore’de yaşanan gelişmelerle ilgili BBC’nin canlı yayınına katılan Profesör Robert Kelly’nin çocukları yayına bağlandığı odaya girdi. Oldukça komik anların yaşandığı yayının videosu kısa sürede gündem oldu.

Güney Kore’de uzun süredir konuşulan yolsuzluk skandalı, Devlet Başkanı Park Geun-hye’nin görevden resmen azledilmesiyle sonuçlanmıştı. Devlet başkanının görevden alındığını duyuran baş yargıç Lee Jung-mi’nin açıklaması televizyonlarda canlı yayınlandı.

Konu dünyanın birçok yerinde tartışılırken İngiltere’de yayın yapan BBC’nin konuğu Profesör Robert Kelly’ydi. Kelly kendi evinden yayına katılmış, gelişmeleri değerlendiriyordu. Ancak tam o sırada canlı yayına bağlandığı odanın kapısı açıldı ve iki çocuğu birden içeri girdi. Kelly, konuşmasına devam etmeye çalıştı.

BBC’de gazeteci olarak çalışan Julia Macfarlane, Twitter’da komik anın görüntülerini paylaştı.

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.