Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hülya Şen: “YSK kararı kabul edilemez, elimden başka bir şey gelmediği için yürüyorum”

İstanbul’da aile hekimi olan Hülya Şen dün işinden istifa ederek İstanbul Kadıköy’den Ankara’ya doğru yürümeye başladı. Bugün öğle saatlerinde Yalova’ya ulaşan Şen burada Orhangazi’ye sonrasında da Ankara’ya doğru yol alacak.

Hülya Şen yürüyüşünü YSK’nın mühürsüz oy pusulalarını kabul etmesine karşı yapıyor. CHP’ye de yeterli mücadele etmediği gerekçesiyle yüklenen Şen, “Bu kesinlikle kabul edilemez bir durum. Benim de elimden yürümek dışında bir şey gelmiyor ve bunun için yürüyorum” dedi.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/318268071″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.