Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Uçan tekne yıl sonunda satışta!

Uçan arabalar ve hem uçan hem de su üstünde yol alabilen tekneler çok uzun yıllardır insanlığın hayali idi. Çok yakın zamanda bu hayaller gerçek olacağa benziyor.

Uçan arabalara özellikle bilim kurgu filmlerinde sıkça rastlardık. Bugün artık bu araçlara daha fazla yakınız. Amerika Birleşik Devletleri’nde bir grup girişimci ve bilim insanı çok yakında piyasaya sürülmek üzere hazırlanan ilk konsept aracı tanıttı.

Kitty Hawk Flyer isimli elektrikli araç, biraz motosiklet, biraz hovercraftları andırıyor. Hem uçabilen hem de suda hareketedebilen araç 2017 sonunda satışa sunulacak. Piyasaya sürülecek aracın fiyatı şimdilik belli değil ve ilk ürünlerin sadece deniz üzerinde çalışacağı söyleniyor. Kitty Hawk Flyer hakkında daha detaylı bilgi almak ve ürün piyasaya sürüldüğünde özel fiyattan satın almak isteyenler www.kittyhawk.aero sitesinden belli bir ücret karşılığı üye olabiliyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.