Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Helikopter kazasında şehit olan 13 askerden 7’si için cenaze töreni düzenlendi

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde dün elektrik tellerine takılarak kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan 13 askerden 7’si için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda tören düzenlendi.

Şırnak Devlet Hastanesi’nde otopsileri yapılarak isimleri tespit edilen 7 asker için düzenlenen cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ve diğer yetkililer ile şehit yakınları katıldı.

5 Kimlik tespiti yapılan askerler

Kurmay Albay Gökhan Peker, Jandarma Yüzbaşı Songül Yakut, İstihbarat Binbaşı Koray Onay, Piyade Yüzbaşı Nuri Şener, Kurmay Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan, Uzman Çavuş Zeki Koç

3

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.