Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mustafa Kurdaş: “Kudüs Mitingi Ankara’nın sessizliğine bir cevaptı”

Saadet Partisi’nin çağrısıyla düzenlenen Kudüs Mitingi, Yenikapı’da gerçekleşti. Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş mitingin Ankara’nın sessizliğine bir cevap olduğunu söyledi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın ise Kudüs meselesinin Türkiye’deki herkesi ortak paydası olduğunu vurguladı.

Pazar günü Kudüs Mitingi için Yenikapı Etkinlik Alanı’na gelen vatandaşlar Filistin ve Türkiye bayrakları taşırken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı konuşmada “İsrail İşgal ettiği topraklardan çekilene kadar tüm diplomatik ilişkiler kesilsin” açıklamasında bulundu. Hamas İslami Direniş Hareketi Lideri İsmail Haniye kitleye hitap ederken, miting öncesi Osman Gündüz konser verdi.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş miting izlenimlerini paylaştı,  “Kudüs mitingini hem kamuoyunun hem de Ankara’nın sessizliğine karşı ciddi bir cevap olarak görüyorum.Mitinge gelen CHP’lileri gündeme taşımak mitinge gölge düşürmeye çalışmaktır. Keşke AKP’li milletvekilleri,yöneticileri de gelseydi” dedi.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/335617357″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Saadet Partisi olarak çağrıda bulundukları Kudüs mitingine CHP ve AKP’den isimlerin de destek verdiğine değindi ve “Kudüs şu ya da bu şekilde Türkiye’deki herkesin ortak paydası haline gelmiştir. Milletimizin zulme, adaletsizliğe karşı her zaman bir refleksi vardır. Pazar günü de net bir şekilde bunu görmüş olduk. Birçok partiden, sivil toplum kuruluşundan destek geldi mitinge.Mescid-i Aksa sorunu devam ettiği sürece tepkiler de artacaktır“ diye konuştu.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/335616772″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.