Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kyoto’da panda treni

Japonya’da Kyoto ve Osaka arasındaki demiryolunda, 2 yıl boyunca panda temalı bir tren çalışacak.

pandalar

Batı Japonya Demiryolları şirketinin Wakayama Macera Dünyası’yla  beraber gerçekleştirdiği proje kapsamında, panda temalı seferler pazar günü yapılmaya başlandı.
1987 yılında kurulan demiryolu şirketi ve 1977 yılında kurulan temalı park, kuruluşlarının yıl dönümleri olması dolayısıyla böyle bir proje gerçekleştirdiklerini açıkladılar. Ayrıca Wakayama Macera Dünyası, 5 tane büyük pandaya ev sahipliği yapıyor.
İlk vagonu panda yüzü şeklinde boyanan ve koltuklara da panda başlarının geçirildiği trenin yan yüzleri de Macera Parkı’ndaki diğer hayvanların, aslan ve kutup ayılarının figürleriyle doldurulmuş.
Kasım 2019’a kadar seferlerine devam edecek olan trenin sefer saatleri gün içine dağıtılırken, yolcuların özellikle o trende yer ayırtmasının da önüne geçilmiş.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.