Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Trump’ın otelinin duvarına “ABD Başkanı bir ırkçı” yazdılar

ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik bir protesto da otelinin duvarına yansıtılan yazılarla yapıldı. ABD’li sanatçı ve film yapımcısı Robin Bell, dün gece Trump’ın Washington DC’deki oteli Trump International Hotel’in duvarına projeksiyonla bazı yazılar yansıttı.

Duvara yansıtılan sözler şöyle: “ABD Başkanı, bilinen bir ırkçı ve Nazi sempatizanıdır. Acil durum! Hepimiz beyazların üstünlüğü düşüncesine karşı çıkması ve bunu sonlandırmalıyız. #DİREN”

Sanatçı Bell’in yaptığı protesto birçok insan tarafından sosyal medyada paylaşılırken, otelin önünden geçenler de duvara yansıtılan yazıları kameraya aldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.