Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

10 Ekim Ankara Katliamı anmasına polis saldırdı

10 Ekim Ankara Katliamı’nda yaşamını yitirenleri anmak için Ankara Garı önüne gitmek isteyenlere polis biber gazı ve plastik mermilerle saldırdı, 15 kişi gözaltına alındı.

10 Ekim 2015 tarihinde Barış Mitingine IŞİD’in canlı bomba saldırı düzenlemesi sonucu 102 kişi yaşamını yitirmiş, yüzlerce kişi yaralanmıştı. Katliamın ikinci yıl dönümünde yaşamını yitirenleri anmak için Ankara Tren Garı önünde saat 10.04’te anma düzenlenecekti.

Ankara Tren Garı’na çıkan tüm yollar polis tarafından kapatılırken, saldırı sonrası ailelerin İnşaat Mühendisleri Odası’nda yapmak istedikleri açıklamaya da yine polis saldırdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.