Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tecavüzcü olduğu ortaya çıkan Weinstein’a Oscar törenlerinde tam 34 kez ismen teşekkür edilmiş.

 

Ashley Judd, Rose McGowan, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Mira Sorvino, Rosanna Arquette, Ambra Battilana Gutierrez, Zoe Brock,Romola Garai, Judith Rodreche, Cara Delevingne ve Lucia Evans tarafından ortaya çıkartılan Harvey Weinstein’ın taciz olaylarına son olarak İtalyan sinema oyuncusu ve yönetmeni Asia Argento’nun 21 yıl önce zorla tecavüz olayı da eklenmişti. Quartz web sitesinin derlediği videoya göre Weinstein’a 1992’den 2016’ya kadarOscar Ödül törenlerinde ödül kazanan isimler tam 34 kez teşekkür etmiş.

Taciz ve tecavüz iddialarının ardından yapımcı Harvey Weinstein, hayat boyu üyesi olduğu Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nden de kovuldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.