Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gazetecilik Atölyesi 8. Hafta’da Murat Utku ve Ruşen Çakır ile devam ediyor.

Deneyimli gazeteciler, gazetecilik öğrencileri ve genç meslektaşlarıyla medyascope.tv’de buluşup görüş ve deneyim alışverişinde buluşmayı sürdürüyor. 8. buluşma 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:00- 16:00 arasında olacak. Saat 14’de gazeteci Murat Utku ile “ Haber takibi ”, saat 15’deyse medyascope.tv yayın yönetmeni Ruşen Çakır ile “araştırmacı gazetecilik” konularında konuşulacak. Toplantıların moderatörlüğünü medyascope.tv yayın yönetmen yardımcısı Tamer Durak yapacak.

Özellikle mesleğe ve gazetecilik eğitimine yeni başlayanlara yönelik olan medyascope.tv Gazetecilik Atölyesi’nin bu Cumartesi yapılacak 8.  Çalışmasına katılmak isteyenler, haklarında kısa bir bilgi ve bu atölyeye katılma amaçlarını anlatan kısa bir e-posta ile, tamer@medyascope.tv adresine başvurabilirler.

Stüdyomuzda yer kısıtı nedeni ile katılım sadece e-posta yoluyla ulaşan isimlerden, kendileriyle iletişime geçilerek davet edilenlerle sınırlı olacaktır. Katılımlarda, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen çalışmalara katılanlara  öncelik tanınırken başvuru sırası esas alınacaktır.
Atölye ücretsiz olacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.