Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mülkiyeliler Birliği’nin yeni yönetimine ihraç edilen akademisyenler seçildi

Mülkiyeliler Birliğinin 46. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimi, çoğunlukla ihraç edilen akademisyenlerin oluşturduğu liste kazandı.

Seçimde mevcut yönetimle ihraç edilen akademisyenlerin bulunduğu Yetiştik Çünkü Biz grubu yarıştı. Mülkiyeliler Birliği’nin yeni başkanı ihraç edilen akademisyen Dinçer Demirkent oldu.

Dinçer Demirkent seçim öncesi yaptığı konuşmada, “Tepeden tırnağa mekanlarımızdan üyelerimizin haklarına kadar savunacağız. Mülkiyeliler Birliği sadece bir mezunlar derneği değildir. Bir gelenektir ve biz bu geleneği yeniden diriltmek için aday olduk. Bizler yönetimde olsaydık 16 Nisan Referandumu maddelerinin her biri hakkında kamuoyu bir rapor görürdü. Ancak Mülkiyeliler Birliği hayır diyen bir bildiri bile kaleme alamadı ülkenin Anayasası değişirken. Biz yönetimde olsaydık fakülte tasfiye edilirken bihaber olmazdık, beklemezdik. Mülkiyeliler Birliği mekanları gençlere, kadınlara hitap etmeyen köhne mekanlar olmazdı. Hakkımızdaki kara propagandaya rağmen Mülkiyeliler Birliği’ne kara leke bulaşmasın diye uğraştık. Hiçbir üyemizin kendisini yalnız hissetmemesi için çaba göstereceğiz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.