Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Görüşme bir saat, açıklama üç dakika

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İki lider yaklaşık bir saat görüştü, üç dakika açıklama yaptı. İki lider basın mensuplarından soru kabul etmedi.

Görüşme sonrasında Meral Akşener, Türkiye’nin sorunlarını,  ekonomiyi, seçim güvenliğini konuştuklarını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu ise, Türkiye’nin sorunlarını konuştuk, seçim  güvenliği konusundaki duyarlılığımızı karşılıklı olarak birbirimize aktardık. Şundan bütün vatandaşlarımın emin olmasını istiyorum, herkes sandığa gitsin, büyük bir özgüvenle oyunu kullansın,  bütün sandıklara sahip çıkacağız. Biz, güçlü bir demokrasiyi bu ülkeye getirmek  için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu, siyaset kurumuna, siyasete, vatandaşlara  güvenmenin de bir sonucu olarak karşımızda duruyor” dedi.

 

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.