Fransız Legue 1’de dün Paris Saint-Germain, bitime beş hafta kala üst üste 5. Şampiyonluğunu ilan etti. Monaco ise ağır yenilgi ardından taraftara bilet paralarını iade edeceğini açıkladı.
Ligue 1’in 32. haftasında lider PSG, evi Parc des Princes’te Monaco’yu ağırladı ve 7-1’lik galibiyetle bitime beş hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Böylelikle PSG 2013-14 sezonundan beri şampiyonluk geleneğini bu sezonda sürdürdü. Üst üste 5. Şampiyonluğunu kazanan PSG toplamda 8. Lig şampiyonluğunu elde etmiş oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=A0q3xbgor3M
https://www.youtube.com/watch?v=ClPHRaWM7F0
Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.
Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.
Puan tablosunda 2. sırada olan Monaco ise 7-1’lik ağır yenilginin ardından, misafir tribünleri dolduran taraftarına bilet paralarının iadesini yapacağını açıkladı. Bu hafta içinde detayların resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı da açıklamada yer aldı.