Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Belçikalı ünlü futbol sunucu ve yorumcusu silahlı soygun suçlamasından gözaltına alındı

Sudouest.fr’nin haberine göre, Belçikalı ünlü futbol sunucusu Stéphane Pauwels Çarşamba günü, silahlı bir soygun olayına karıştığı gerekçesiyle göz altına alındı. Belçika Federal Savcılığı, Pauwels’in organize suç şüphesiyle sorgulandığını ancak daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı. Savcılık, Pauwels’in bir çete ile beraber silahlı bir soyguna giriştiği iddiasıyla soruşturulduğunu duyurdu.

Stéphane Pauwels, Belçika’da popüler bir futbol spikeri. Pauwels Fransa’daki birçok kanalda da futbol programlarında yorumculuk yapıyor.

Dosya ile ilgili hâli hazırda beş kişi gözaltında. Pauwels avukat olarak Belçika’nın en ünlü avukatlarından biri olan Sven Mary’yi tuttu. Pauwels’in çalıştığı kanal RTL-TVI ise özel hayatın mahremiyeti gerekçesiyle açıklama yapmayı reddetti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.