Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kadınların yaratıcılığıyla çekilen Captain Marvel’ın ilk fragmanı yayınlandı

Disney ve Marvel Stüdyoları ortaklığında çekilen ilk solo kadın süper kahraman filmi Captain Marvel’ın fragmanı yayınlandı. Başrolde Room filmiyle Oscar kazanan oyuncu Brie Larson yer alıyor. Oyuncu kadrosu dışında, senaryo ve filmin yönetmenliği de kadınlara emanet. Kadın yaratıcıların elinden çıkacak ilk süper kahraman filmi özelliği de taşıyan Captain Marvel, 8 Mart 2019’da vizyona girecek.

Marvel Stüdyoları, filmin müzikleri için Justice League’in ek müziklerini de yapan Pınar Toprak’la anlaştı. Marvel dünyasında ilk kez müzikler bir kadının elinden çıkıyor. Berklee College of Music’te film müziği ve bestecilik eğitimi alan İstanbul doğumlu Toprak, Hans Zimmer’in kurduğu Remote Control Productions şirketinde çalıştı. Uluslararası Film Müziği Eleştirmenleri Birliği ödülünü 2 kez kazandı. Son zamanlarda Krypton dizisinin tanıtım bölümünün ve Netflix yapımı The Angel filminin müziklerini yaptı.

Filmin, Avengers: Sonsuzluk Savaşı’ndan sonra akıllarda kalan sorulara cevap vermesi ve bir sonraki Avengers filmi için ön hazırlık olması bekleniyor. Finalde Samuel L. Jackson’ın canlandırdığı Nick Fury, Captain Marvel’ı çağırmıştı. Bu filmde hava pilotluğu yapan Carol Danvers’ın özel güçlerini kazanma hikayesini anlatılacak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Jude Law, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Gemma Chan ve Clark Gregg gibi isimler yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.