Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İNSEV’in 11. Buluşması: “Aşı: Şüpheler, Korkular, Yalanlar, Gerçekler”

İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı (İNSEV) buluşmalarının 11’incisi geçen cuma Avrupa Pasajı’ndaki Aynalı Geçit konferans salonunda gerçekleştirildi. Hafız Cemal Lokmanhekim Vakfı ile birlikte düzenlenen, “Aşı: Şüpheler, korkular, yalanlar, gerçekler” başlıklı panelde, aşının hastalıkların önlenmesindeki rolü, Türkiye’de ve dünyada aşı karşıtlığının kökenleri, ve aşıyla ilgili toplumun bilinçlendirilmesinde ve farkındalığın artırılmasında neler yapılabileceği konuşuldu.

Medyascope.tv olarak izlediğimiz panelin ardından, konuşmacılardan enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Önder Ergönül ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden halk sağlığı uzmanı Doktor Melike Yavuz ile, toplumda aşıyla ilgili önyargı ve tereddütlerin olası nedenlerini ve çözüm önerilerini konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.