Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

George Soros’un posta kutusunda patlayıcı bulundu

Macar asıllı ABD’li milyarder yatırımcı George Soros’un New York eyaletinin Westchester bölgesindeki evinin dışındaki posta kutusunda bir patlayıcı bulundu.

Liberal gruplara verdiği maddi destek nedeniyle özellikle ABD ve Doğu Avrupa’da aşırı sağcıların tepkisini çeken ve Macaristan’da milliyetçi hükümetin hedefinde olan George Soros’a suikast girişiminde bulunulduğu düşünülüyor.

Soros’un evindeki bir çalışan dün posta kutusuna bırakılan paketi açtığında ünlü yatırımcı evde bulunmuyordu. Yetkililere haber verildi ve bomba imha ekipleri paketi yakındaki bir ormanlık alanda etkisiz hale getirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.