Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Derrick Rose’dan unutulmayacak geri dönüş: 50 sayıyla kariyer rekorunu kırdı

Kariyerinin başında Chicago Bulls formasıyla gösterdiği performansla, NBA tarihinin en genç MVP’si seçilen Derrick Rose uzun süre sonra yeniden ligin gündeminde. Geçen yıldan bu yana Minnesota Timberwolves forması giyen ve kariyerinde 20 milyon doların üzerinde kontratlara imza atmış olmasına rağmen bu yıl sadece 2 milyon dolar kazanan Rose, dün akşam Utah Jazz karşısında 50 sayılık unutulmaz bir performans sergiledi.

Rose’un tarihe geçecek performansının ardından, başta LeBron James olmak üzere birçok aktif basketbol oyuncusu ve NBA efsanesi, Rose’un “geri dönüşü”nden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu unutulmaz gecede Minnesota Timberwolves, konuğu Utah Jazz’ı 128-125 mağlup etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.