Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oğlunu Çorlu tren kazasında kaybeden Mısra Öz Sel: “TCDD Genel Müdürü Apaydın ile dönemin bakanı Arslan beni Twitter’da engellediler ama bu olayı dünyaya duyurmamı engelleyemezler”

Çorlu’daki tren faciasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz Sel, dün Twitter’da TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın tarafından engellenmesinin ardından bugün de dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından engellendi.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz 2018 günü yaşanan tren kazasında 25 kişi ölmüş 341 kişi yaralanmıştı. Kazada yaşamını yitiren 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel’in annesi Mısra Öz Sel, kazanın yaşandığı günden beri adalet arayışına devam ediyor. Twitter hesabı üzerinden ve basın organlarına verdiği demeçlerle ihmal ve kusuru olanların ortaya çıkarılması için çabalayan Sel, dün TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın tarafından, Twitter üzerinden engellenmişti.
Mısra Öz Sel ile konuyla ilgili gerçekleştirdiğimiz röportajda Apaydın’a, “TCDD Genel Müdürü bugün beni susturabilir ancak yarın vicdanını nasıl susturacak?” sorusunu yöneltmişti. Mısra Öz Sel bugün de dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından engellendi.

Konuyla ilgili Mısra Öz Sel ile söyleşi gerçekleştirdik:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.