Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Time editörlerinin gözünden 2018’in en iyi 100 haber fotoğrafı

Time dergisi editörleri 2018’i en iyi anlatan 100 haber fotoğrafını seçti. Son beyaz gergedandan spora, politik zirvelerden sokak protestolarına geride bıraktığımız yılın unutulmayacak anlarını belgeleyen fotoğraflardan bazılarını aşağıda bulabilirsiniz. Tüm fotoğraflara erişmek için tıklayınız.

“Hayatımız için Yürüyelim” kampanyasına katılan göstericiler, 24 Mart’ta Washington, D.C. önünde. (Foto: Gabriella Demczuk)
Tarihi zirvede, Başkan Trump, Kuzey Kore’nin “Küçük Roket Adam” diyerek alay ettiği lideri Kim Jong Un ile bir araya gelse de, 12 Haziran’da Singapur’da yapılan toplantıda, nükleersizleştirme müzakerelerinde ilerleme durdu. (Foto: Kevin Tim)
Bir kamyondaki siviller, Suriye’nin kuzeyindeki Afrin’den, 18 Mart’ta, Türkiye’nin desteklediği milislerin eline geçtiği gün kaçtılar. (Foto: Bülent Kılıç)
26 yaşındaki Joseph Wachira, mart ayında ölmeden birkaç dakika önce gezegendeki son erkek beyaz gergedan Sudan’ı rahatlatıyor. (Foto: Ami Vitale)

Başkan Trump’ın 25 Mayıs’ta Annapolis’teki ABD Deniz Harp Okulu’ndaki mezuniyet ve komisyon töreninde konuşmasını dinleyen denizciler. (Foto: Evan Vucci)
Ukraynalı Oleksandr Abramenko, 2018 Kış Olimpiyatları’nda erkekler serbest stil kayak finalinde birinciliğe uzandı. PyeongChang’daki performansı Abramenko’yu Kış Oyunları’nda altın madalya kazanan ilk Ukraynalı yaptı. (Foto: Doug Mills)
Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov, 23 Ocak’taki Avustralya Açık’ın 9. gününde İngiltere’den Kyle Edmund ile yaptığı çeyrek final maçında. (Foto: Scott Barbour)

Wasilla, Alaska yakınlarındaki Vine Road’da 30 Kasım’da meydana gelen depremin yol açtığı hasar. (Foto: Marc Lester)

ABD’de Trump’ın göreve geldiği 20 Ocak 2017’de başlatılan “Kadın Yürüyüşü”nün ikinci yıl dönümünde adreslerden biri de Utah eyaletinin Park City kentiydi. (Foto: Angela Weiss)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.