Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süleyman Soylu: “Muhalefet İstanbul’u kazanırsa, erken seçim isteyecek”

23 Haziran seçimleri öncesi İstanbul’daki ziyaretlerini sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün Gaziosmanpaşa ilçesindeydi. Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçimleri kazanması halinde muhalefetin erken seçim isteyeceğini iddia etti.

Cuma namazını Bağlarbaşı Camii’nde kılan Soylu, cami çıkışında kendisi bekleyen vatandaşlarla buluştu. Ardından cadde üzerindeki dükkanlara uğrayan Soylu, hem esnafın hem de halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisi ile selfie çekilmek isteyenleri kırmayan Soylu, yanına gelip çeşitli sorunlarını ileten insanları danışmanlarına yönlendirip, sorunların çözüleceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa’nın mahallelerinde gezmeye devam eden Soylu, Barbaros Hayrettin Mahallesi’ndeki Mimar Sinan Camii’nin bahçesinde vatandaşlar ile buluştu. Burada konuşan Soylu, CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçimleri kazanması halinde muhalefetin erken seçim isteyeceğini iddia etti. Soylu, “İstanbul, Ankara ve İzmir’i aldık. Şimdi hadi bakalım, bir daha seçime. Şimdi, bunlara bu fırsatı vermemek lazım” dedi.

Soylu seçmenlere “Gezi ruhunu canlandırmaya çalışıyorlar, buna müsaade etmemek lazım. Çünkü aksi takdirde, önümüzde dört yıl var, dört yıl daha bu memleket, Allah muhafaza, bunların ortaya koyacağı politikalarla kazanmaktan kaybetmeye doğru gider” diyerek seslendi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.