Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hamile kadının bulunduğu araca saldıran Seydioğlu Baklava’nın sahipleri hakkında 20 yıl hapis istenen iddianame kabul edildi

Seydioğlu Baklava’nın sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel, 6 Temmuz 2019 tarihinde Pendik D-100 karayolunda hamile bir kadının da bulunduğu bir araca saldırmıştı. 

Olay, aracı kullanan Yunus Emre Bahçıvan’ın Hasan ve Hüseyin Sel’e yol vermemesi ile başladı. İki kardeş, Bahçıvan’ın dikiz aynasını kırdıktan sonra aracı tekmeleyip üzerine çıkarak kaputu tekmeledi ve aracın camlarını kırmaya çalıştı. 

Olaydan hemen sonra gözaltına alınan Hasan ve Hüseyin Sel tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ardından haklarında “kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma”, “mala zarar verme” ve “cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 20’şer yıl hapis istendi. Bugün bu iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.