Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Seçim sonrası ilçenin her mahallesine sandık kurduran Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit ile söyleşi: “Stratejik planı halk ile birlikte oluşturuyoruz”

Afyon’da gerçekleştirilen CHP Belediye Başkanları Çalıştayı’nda Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile konuştuk. Özyiğit 31 Mart’ta belediye başkanı seçilmesinin ardından stratejik planı Yenişehir halkıyla birlikte hazırlayacağını duyurmuş ve bunun için ilçenin her mahallesinde seçim sandıkları kurarak halkın taleplerini almıştı. Özyiğit, bu stratejik planı oluşturduğu uygulamayı anlattı.

Özyiğit, her mahalledeki muhtarlığa bir sandık konulduğunu, bir hafta süreyle o mahallede yaşayanların sandığa gelerek belediyeye dair beklentilerini, taleplerini, şikayet ve önerilerini sunduğunu; sandıktan çıkan sonuçların da raporlanarak bu veriler ışığında belediyenin stratejik planının oluşturulacağını anlattı.

Özyiğit, bu bilgiler ışığında Yenişehir’deki en büyük sorunun işsizlik olarak saptandığını, bu soruna yönelik olarak kurslar ve iş kolları olacağını, istihdam alanlarının açılacağını belirtti.

Haber: Büşra Cebeci & Fırat Fıstık

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.