Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hediye Levent ile söyleşi: “İdlib’de Türkiye’ye doğrudan saldırı çok düşük bir ihtimal, konvoy saldırısı bir koz olarak ön plana çıkacaktır”

İdlib’de Türkiye ve Suriye arasındaki gerilim devam ediyor. Dün TSK’nın İdlib’de bulunan 9 nolu gözlem noktasına giden konvoya yönelik hava saldırısında 3 sivil hayatını kaybetmiş, 12 kişi yaralanmıştı.

Hediye Levent, Suriye’deki gerilim ve İdlib’deki gelişmeleri değerlendirirken, Türkiye’ye ait gözlem noktalarına doğrudan bir saldırının çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi ve “Hem Şam hem de Rusya konvoy saldırısını bir koz olarak ön plana çıkaracaktır” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.