Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope, Financial Times tarafından “gelecek vaat eden 25 şirket” arasında gösterildi

Dünyanın önde gelen ekonomi gazetelerinden Financial Times, Ortadoğu’da umut vaat eden, sektöründe bir kırılma yaratan ve bölgedeki olanaksızlıklara rağmen başarılı olan 25 şirketin listesini yayınladı.

“FT Future 25: Middle East” başlığıyla ve “Mishcon The Leap” isimli bir şirketler ağının işbirliğiyle hazırlanan raporda Türkiye’den yer alan tek medya kuruluşu Medyascope oldu.

 

Listeye Türkiye’den Medyascope’un yanı sıra, Turkcell’in Hello Hope isimli uygulaması ve muhafazakâr kadın giyim ürünleri pazarlayan Modanisa da girdi. Listede yer alan 25 şirket, sağlık, teknoloji, altyapı, e-ticaret ve nakliyat gibi değişik alanlarda faaliyet gösteriyor. 

Listede yer alan şirketler, FT Ortadoğu Editörü Andrew England, FT Özel Raporlar Görevlendirme Editörü Mark Wembridge ve İngiliz hukuk firması Mishcon de Reya’da Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Alessandra Buonfino’dan oluşan bir jüri tarafından belirlendi.

Medyascope’un yanı sıra Bahreyn, Mısır, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Umman, Katar, Suudi Arabistan, Sudan, Suriye, Birleşik Arap Emirlikleri ve Yemen’den seçilen bu özel şirketler, uzun yıllardır devlet şirketleri tarafından domine edilen bölgelerde, girişimcilik alanında büyük değişim yarattı. Listedeki bu girişimler, bulundukları sektörlerde kırılma yarattı, hızlı büyüdü ve rakiplerini de arkalarından sürükledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.