Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yoksulluk Halleri: 10 öykü – İşsizlik, geçim sıkıntısı ve umutsuzluk

Medyascope’un yoksulluğu, geçim sıkıntısını ve işsizliğin yansımalarını ele aldığı “Yoksulluk Halleri”, on farklı hayata konuk oldu. Geçim sıkıntısının yarattığı umutsuzlukla hayatına devam etmeye çalışanların arasında işsizlikten emekli bile olamayan, KHK ile ihraç edilen, üniversite mezunu olmasına rağmen alanında iş bulamayan, bir yandan eğitimine devam ederken bir yandan farklı işlerde çalışmak zorunda kalan, para kazanmak için okulu bırakan, işi olmasına rağmen aylardır parasını alamayan vardı.

Toplumun farklı kesimlerinden gelmelerine, farklı eğitim seviyelerine sahip olmalarına rağmen ortak noktası yoksulluk ve umutsuzluk olan on kişinin hikayesini Ufuk Çeri ve Egemen Gök bir araya getirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.