Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bernie Sanders, Joe Biden’ı destekleyeceğini açıkladı

Geçen hafta, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kasım ayında yapılması planlanan başkanlık seçimleri için adaylıktan çekildiğini açıklayan Vermont Senatörü Bernie Sanders, Demokratlar’ın tek adayı konumunda bulunan Joe Biden’a destek vereceğini açıkladı.

Biden’ın sosyal medyadaki seçim kampanyası hesabının yaptığı canlı yayına konuk olan Sanders, yalnızca kendi destekçilerinin değil, ABD’deki herkesin Biden’ı desteklemesini dilediğini ve Trump’ın ikinci kez başkan seçilmesinin engellenmesi gerektiğini söyledi.

Biden ise kendisi için elinden gelen her şeyi yapacağını belirten Sanders’a teşekkür ederek, onun kendisini desteklemesinin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Kaynak: Politico

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.