Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Suriye, Libya, F35/S400 tartışmaları ve Türkiye’nin savunma mimarisi – Serhat Güvenç, Sıtkı Egeli ve Arda Mevlütoğlu ile söyleşi

Bu yayında Türkiye’nin askeri anlamda kaynak akıttığı iki aktif cephesi Suriye ve Libya’daki gelişmelerden yola çıkarak Türkiye’nin dış politikasına bağlı olarak gelişen savunma politikaları ile savunma sanayisi değerlendirildi. Işın Eliçin’in konukları, Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nda şube müdürlüğü ve uzun yıllar özel sektörde savunma alanında danışmanlık yapan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Sıtkı Egeli, havacılık, uzay ve savunma politikaları uzmanı Arda Mevlütoğlu ve Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Serhat Güvenç idi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.