Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Amerikan Ulusal Futbol Ligi Oyuncular Birliği: “28 Temmuz’da başlayacak hazırlık kampları öncesinde 72 oyuncuda koronavirüs tespit edildi”

Amerikan Ulusal Futbol Ligi Oyuncuları Birliği’nin 10 gün sonra açılması planlanan hazırlık kampları öncesinde futbolculara koronavirüs testi yaptırıldı, 72 futbolcunun testi pozitif çıktı. Oyuncuların kim oldukları ve hangi takımlarda oynadıkları açıklanmadı.

Reuters’ın haberine göre, ESPN (Ulusal Lig maçlarını yayınlayan medya kuruluşu) ile Ulusal Lig ve Oyuncular Birliği, oyuncuların olası pozitif koronavirüs teşhislerinin nasıl sınıflandırılacağı da dahil olmak üzere birçok kriteri içeren koronavirüs protokolü için müzakere halinde.

10 Eylül’de başlaması planlanan Ulusal Lig sezonu için bazı kulüpler, maçlara seyirci sınırı getirilmesini ya da seyirciye tamamen kapalı olmasını istiyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) birkaç eyaletinde koronavirüs vakaları tırmanışa geçti. Perşembe günü Florida eyaletinde 13 bin 965 yeni vaka, 156 can kaybı yaşandı. Salgın ABD’de görülmeye başladığından beri vefat sayısındaki bir günlük en büyük artışı kaydetti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.