“Öğrenciler tercih yaparken geleceğin mesleklerine değil geleceğin meselelerine odaklansınlar” – Prof. Dr. Erhan Erkut ile söyleşi

Salgın sürecinde yapılan üniversiteye giriş sınavı sonuçları nasıldı, çevrimiçi eğitimin koşulları nelerdir, bu yılki üniversite kontenjanlarında durum nedir?

Gülçin Karabağ, konuğu MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut ile öğrencilerin üniversite tercihlerinde dikkat etmesi gereken hususlar üzerine konuştu.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.