Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ayta Sözeri, koronavirüs önlemleri kapsamında dinleyicileriyle buluştu

Ayta Sözeri, bir yıl aradan sonra 23 Ağustos Pazar günü gazino konseptiyle tekrar Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda seyircileriyle buluştu. Konserde, koronavirüs tedbirleri uygulandı.

Tedbirler kapsamında konser salonuna, kapasitesinin yarısı kadar seyirci kabul edildi, oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde hazırlandı. Konser öncesinde, Medyascope’a konuşan seyirciler, “Yanımıza dezenfektan ve kolonya aldık, maskemizi çıkarmayacağız” dedi.

Etkinlik alanı girişinde izleyicilerin ateşi ölçüldü, izleyicilere dezenfektan ikram edildi. İzleyicilerin etkinlik boyunca maske taktığı konserde, görevliler, maskesini çene ve burun altına indiren seyircileri uyardı. Koronavirüs önlemleri kapsamında konsere ara verilmedi. Ayrıca, Ayta Sözeri’ye sahnede eşlik eden dansçılar da maske taktı. 

Etkinliğe gelen izleyicilerden bazıları, salgın nedeniyle tedirgin olduklarını söyledi. Bazı izleyiciler ise yanlarında getirdikleri dezenfektanın, taktıkları maskenin ve sosyal mesafe kurallarına uygun oturma düzeninin kendilerini güvende hissetmek için yeterli olduğunu dile getirdi. Maskeyle konser alanında oturmanın zor olduğunu söyleseler de günlük hayatta ve çalışırken maske takmaya alışık olduklarını da eklediler. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.