Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“İletişim Başkanlığı’nın genişletilen görev tanımı, propaganda bakanlığı kimliğinin dijital çağa uyarlanması”- Dr. Sarphan Uzunoğlu ile söyleşi

Resmi Gazete’de 18 Eylül’de yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İletişim Başkanlığı’na yeni görevler tanımlandı. Bu doğrultuda kurulan “Stratejik İletişim ve Kriz Yönetimi Dairesi Başkanlığı” kararnamedeki ifadeye göre iç ve dış tehditlere karşı iletişim çalışmaları yönetecek, gerekli tedbirleri alacak.

Dr. Sarphan Uzunoğlu, bir propaganda alanı olarak internet kullanımını ve ülkelerin bu mecradaki “kamu diplomasisi” çalışmalarını Alp Akiş’e anlattı. Bu bağlamda İletişim Başkanlığı’nın yeni yetkilerini değerlendiren Uzunoğlu, “Tam anlamıyla propaganda bakanlığı kimliğinin dijital çağa uyarlanmasını da İletişim Başkanlığı üzerinden yapıyoruz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.