Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berat Albayrak’ın istifasını kabul etti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, dün (8 Kasım) kişisel Instagram hesabından istifa ettiğini duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildiğini bildirdi.

9 Kasım Pazartesi akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın Twitter hesabı üzerinden paylaşılan yazılı açıklamada, “Bilindiği gibi, 8 Kasım 2020 Pazar akşamı, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak, sosyal medya hesaplarından birinde sağlık nedenleriyle görevden affını isteyen bir açıklama yayınlamıştır. Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan değerlendirme sonunda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın görevden af talebi kabul edilmiştir” denildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam saatlerinde Instagram hesabından yayınladığı yazılı açıklamada, sağlık sorunları sebebiyle görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.