Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüsü yenenler anlatıyor — Berivan Bila, Gökçe Diykan, Yasin Dağdelen ve Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz ile söyleşi

Türkiye’de koronavirüs salgını görülmeye başladığından beri hastalığa yakalananlarla süreci nasıl atlattıklarını konuşuyoruz. Bu yayında, koronavirüsü yendikten sonra konuştuğumuz Sarıgazi Halkevi Şube Başkanı Berivan Bila, radyoloji teknikeri Yasin Dağdelen ve hemşire Gökçe Diykan ile neler yaşadıklarını, karantina süreçlerini ve koronavirüs deneyimlerini konuştuk.

Programa katılan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Kovid-19 İzleme Kurulu’ndan halk sağlığı uzmanı Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz da koronavirüs konusunda doğru bilinen yanlışları, vaka sayılarını ve alınan son önlemleri Medyascope’a değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.