Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (1): Ankaragücü

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Liseli Genç Güçlüler taraftar derneği üyesi İbrahim Bedirhan Bekar, Ankaragücü’nün ilk devredeki performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Ankaragücü, 16 maçta topladığı 15 puanla Süper Lig’in 18. sırasında yer alıyor.

Ankaragücü için ilk devre nasıl geçti? 

İlk yarı çok ama çok kötü bir başlangıç yaptık. Fakat sonradan takımımız son altı maçta dört galibiyet, bir beraberlik, bir mağlubiyet alarak güzel bir çıkış yakaladı ve motive oldu. Ankaragücü için ilk yarıyı 10 üzerinden değerlendirecek olursam 6,5 puan veririm.  

Ankaragücü’nün ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

Hiç şüphesiz en iyi futbolcu Atakan Çankaya. Jonathan Bolingi ve Assane Dioussé ise henüz beklentileri karşılayamadı. 

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Mustafa Dalcı, Fuat Çapa’dan sonra bu sezon ikinci teknik direktörümüz. İlk geldiği gün kendisine temkinli yaklaşmıştım ona ama şu an oynattığı futboldan memnunum. Takım son dönemde iyi çıkış yakaladı. Kendisine puanım da 10 üzerinden 8. 

Mustafa Dalcı

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Takımın orta saha pozisyonuna, 10 numara pozisyonuna ve kaleye takviye yapılması gerekiyor.  

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

4-3 kazandığımız Konyaspor maçı. Bu maçla ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Bu üç puan, üç puandan daha fazlasıydı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.