Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (5): Antalyaspor

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Antalyaspor taraftarı Erhan Gök, Akdeniz temsilcisinin ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Antalyaspor için ilk devre nasıl geçti? 

İlk yarıda biraz hayal kırıklığı yaşadım. Daha iyi olabilirdik ama yine de oynadığımız oyun bana umut veriyor. Takıma 10 üzerinden 6 veriyorum.

Antalyaspor’un ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

En iyi performans gösteren futbolcu Bünyamin Balcı. Beklentilerimizin çok üzerine çıktı. En kötü isim ise Dever Orgill’di. Beni hayal kırıklığına uğrattı, daha iyi performans bekliyordum. 

Ersun Yanal

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Takım, Tamer Tuna gittikten sonra göreve gelen Ersun Yanal’la birkaç maç kötü oynasa da kendisinden memnunum. Ersun Hoca’ya 10 üzerinden bir puan vereceksem bu kesinlikle 10 olur.  

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Evet, kesinlikle transfer yapılması gereken çeşitli mevkiler var. Bence forvet, 10 numara ve kaleciye ihtiyacımız var. 

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

 En unutulmaz maç, Ankaragücü’nü 1-0 yendiğimiz maç. Biraz olsun çıkış yakaladığımız maçtı. Takım o maçtan sonra toparlanmaya başladı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.