Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Senaryo Stüdyosu 17 yıl sonra çevrimiçi olarak geri döndü – Senarist Levent Kazak ile söyleşi

Barış Pirhasan ve Levent Kazak tarafından 2004 yılında kurulan Senaryo Stüdyosu, 17 yıl aradan sonra destek verdiği alanlar genişletilerek çevrimiçi erişime açıldı. Levent Kazak, Senaryo Stüdyosu’nun çevrimiçi olarak yeniden açılmasını, eğitim ve üretim faaliyetlerini Medyascope’a anlattı. 

Senaryo Stüdyosu’nun üretim amaçlı bir okul olduğunu dile getiren Kazak, “2004 yılında Senaryo Stüdyosu’nda sadece senaryo vardı. Artık, yazmak üzerine her şey var. Temel eğitim sınıflarımız olmakla birlikte, hikayeleri, projeleri geliştirmek üzere hazırladığımız atölyelerimiz var” diye konuştu. 

Kazak, kadrosunda Irmak Zileli, Onur Orhan, Mahir Ünsal Eriş, Ezel Akay, Ercan Mehmet Erdem ve Elif Çongur gibi alanında uzman pek çok ismin yer aldığı Senaryo Stüdyosu’nun çevrimiçi olarak yeniden açılması hazırlıklarının bir yıl sürdüğünü belirtti.

“Romana Hazırlanmak”, “Oyun Yazarlığı”, “Hikayeyi Senaryolaştırmak”, “Çocuklar İçin Yazmak”, Çizgi Romana Giriş” gibi atölye ve seminerlerin yapılacağı Senaryo Stüdyosu, seminer ve atölyelerini şu başlıklar altında sınıflandırıyor: Sarı Atölyeler, Mavi Atölyeler, Kırmızı Atölyeler ve Turuncu Atölyeler.

Senaryo Stüdyosu ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.